Turgutlu Rotary Kulübü Turgutlu Lisesi öğrencilerine “Bağımlılıklar” konusunda bir seminer düzenledi. Rotaryen Doktor Cüneyt Tuğrul’un konuk konuşmacı olduğu seminere 1060 öğrenci ve öğretmen katılım sağladı.
Turgutlu Rotary geleceğin mimarı gençler için “Bağımlılılar” üzerine bir seminer düzenledi. Turgutlu lisesi öğrencilerinin tamamının katıldığı ve oturumlar halinde düzenlenen seminerde bireyin bir olguya, bir davranışa, bir objeye yada bir insana olan bağımlılığı konuları hakkında bilgiler verildi.
Kişinin herhangi bir durum üzerinde kontrolünü kaybetmesi anlamına gelen bağımlılığın türleri hakkında da konuşan Doktor Cüneyt Tuğrul korunma ve kurtulma yöntemlerini anlatarak öğrencilerden gelen soruları yanıtladı.